Menu
  • En-Hr
JCDecaux SA, vodeća OOH kompanija, pridružila se globalnoj inicijativi RE100, koja obuhvaća kompanije koje se zalažu za korištenje električne energije iz 100% obnovljivih izvora.

JCDecaux SA (Euronext Paris: DEC), je vodeća OOH kompanija, koja se pridružila globalnoj inicijativi RE100, koja obuhvaća kompanije koje se zalažu za korištenje električne energije iz 100% obnovljivih izvora.

Ovaj potez naglašava trenutni cilj kompanije da do 2022. godine 100% svoje električne energije dobavlja iz obnovljivih izvora električne energije. Grupa je počela kupovati zelenu električnu energiju kao dio ambiciozne politike provedene 2014.
Od 2018. godine 69% električne energije se dobavlja iz obnovljivih izvora električne energije u usporedbi s 37% u 2015. godini.

Promicanje gospodarskog rasta uz poštivanje ljudi i okoliša već je dugo cilj poslovnog modela kojeg slijedi JCDecaux. Održivi razvoj i energetska učinkovitost pokreću razvoj novih inovativnih usluga koje su ekološke, estetske i vrlo funkcionalne. Grupa je također pokrenula razvoj sustava javnih bicikala, pridonoseći velikom pomaku u javnom prijevozu i povećanju održive mobilnosti u 57 gradova širom svijeta.

Povodom toga pred zgradom UN-a u New Yorku Jean-François Decaux (Predsjednik i Co-CEO kompanije JCDecaux SA) je govorio o klimatskim promjenama i inicijativama JCDecauxa.
Cijelu objavu i video pogledajte na sljedećem linku.

Published in Vijesti