Menu
  • En-Hr

Europlakat

Europlakat d.o.o. je vodeća tvrtka u kategoriji vanjskog oglašavanja u Hrvatskoj. Mjesto smo gdje se susreću i ostvaruju interesi oglašivača, gradova, zajednice i poslovnih partnera. Ulaganjem u inovativna i kvalitetna reklamna rješenja te odgovornim pristupom radu, svakodnevno iznova težimo ispuniti postavljena nam očekivanja te tako potvrditi vodeću poziciju.

Poslovanje

Pozorno i predano obavljamo svaku etapu poslovanja, od prvog dogovora sa strankom, pripreme i postavljanja plakata do redovitog i temeljitog održavanja reklamnih površina. Slijedimo ekološke, estetske i standarde održivog razvoja. Naši rezultati se očituju u atraktivnim i funkcionalnim reklamnim površinama, suvremenom i urbanom izgledu grada te zadovoljstvu građana.
Kontinuirano tehničko i kreativno usavršavanje, društvena odgovornost i proaktivni pristup poslovanju najvažnije su strategije našeg uspjeha.

Imovina

Raspolažemo s više od 5000 površina, od čega je 56% billboard i 40% citylight reklamnih površina, a ostalih 4% čine razni oblici velikog formata: bigboard, megaboard, trivision, wallscape, backlight i openwave. Naše oglasne površine raspoređene su diljem Hrvatske.

Više od 2800 billboard površina
Više od 2000 citylight površina
Više od 400 tramvajskih i autobusnih stanica
U više od 80 gradova

Strateška povezanost

Preko austrijskih vlasnika Ankünder GmbH iz Graza (49%) i Gewista GmbH iz Beča (51%) dio smo Grupe JCDecaux SA. JCDecaux SA je vodeća svjetska tvrtka za vanjsko oglašavanje. Zahvaljujući inovativnom pristupu, uvođenju najnovijih tehničkih dostignuća i brizi za okoliš, JCDecaux SA neprekidno drži vodeću poziciju u kategoriji vanjskog oglašavanja u svijetu. Grupa JCDecaux SA sinergijski djeluje na globalnoj razini i raspolaže s više od 1 000 000 oglasnih površina, prisutna je u više od 4 000 svjetskih gradova, u više od 75 država.
S obzirom na iznimnu međunarodnu povezanost, svojim klijetima nudimo na jednom mjestu razna rješenja oglašavanja u Europi i Svijetu. Iz Zagreba za naše stranke organiziramo međunarodne kampanje unutar mreže JCDecaux SA.