Menu
  • En-Hr

Suradnja

Više od 25 godina stvaramo suvremeni i živopisni vizualni identitet gradova. U partnerskoj suradnji s gradskim upravama ostvarujemo naše poslovne zamisli na obostrano zadovoljstvo. Naš poslovni model zasniva se na investiranju i postavljanju urbane reklamne opreme financirajući se kroz pružanje usluge vanjskog oglašavanja.

Ulaganje

Dostupna nam međunarodna znanja i iskustava u razvoju i proizvodnji suvremene urbane opreme implementiramo u gradove diljem Hrvatske.

  • Gradovima nudimo tehnološki inovativnu urbanu opremu kao što su autobusne i tramvajske nadstrešnice s integriranim pametnim klupama i citylight reklamnim vitrinama, samostojeće citylight i citylight plus reklamne vitrine te reklamne stupove.
  • Ulažemo u gradski proračun kroz gradski prihod od najma lokacija za postavu urbane opreme
  • Brinemo o investiciji i održavanju urbane opreme

Podrška

Prepoznajemo rastuće zahtjeve građana za suvremenim javnim uslugama te tehnološkim unapređenjem naših proizvoda ispunjavamo njihova očekivanja. Uvođenjem Smart City rješenja kao što su Bluetooth, citylight plus sa smjerokazima, pametne klupe s Wi-Fi routerom i USB punjačima, te solarnog napajanja bigboarda nudimo:

  • vitalni izvor javnih informacija
  • platformu za dinamičnu i interaktivnu komunikaciju s građanima
  • održivi rast gradova

Promidžba

Društveno smo odgovorna tvrtka koja aktivno sudjeluje u promicanju i podizanju svijesti o važnosti hrvatske baštine i kulture općenito. Intenzivno sudjelujemo u raznim događanjima na području kulture, sporta i obrazovanja. Njegujemo primjerice uspješnu suradnju s Muzejom za umjetnost i obrt – MUO, Umjetničkim paviljonom u Zagrebu, podržavamo Terry Fox Run, Wings For Life i druge sportske manifestacije.  Na području humanitarnih projekata surađujemo s Hrvatskim Crvenim križem, UNICEF-om i raznim humanitarnim neprofitnim organizacijama.
 
S obzirom na društvenu odgovornost, surađujući s gradovima kao partnerima, Europlakat d.o.o. se dijelom svojih citylight reklamnih površina koristi za promidžbu hrvatske kulture i baštine.
 

Kulturni citylight

  • Kulturni citylight prikazuje najave izložaba, kazališnih predstava i drugih pojedinačnih zbivanja iz kulturnog i javnog života.

Citylight s graditeljskim i povijesnim nasljeđem i informativni citylight

  • Jedinstvene citylight reklamne vitrine postavljeni u gradovima kao što su Split, Zadar, Pula i Šibenik vizualno i tekstom predstavljaju povijesno nasljeđe tih gradova i pružaju općenite informacije o njima.

Otkrijte više o