Novosti:


Inovativna suradnja Europlakata i Vipnet-a

Zagreb, prosinac 2017. – Europlakat d.o.o. je za reklamnu kampanju kompanije Vipnet „Duh blagdana i tehnološke inovacije“ postavio City Light reklamni uređaj u City Centru West pozivajući prolaznike da interaktivno dožive blagdansku čaroliju koju nude tehnološke inovacije.

Pogledajte sami tehnološku čaroliju made by Vipnet i Europlakat.

Novosti:


Avantura u Lici & Dalmaciji

Listopad 2017 - Naše ovogodišnje timsko druženje započeli smo u adrenalinskom parku Rizvan City kod Gospića. Zabave uz otpuštanje stresa bilo je u izobilju, od visinskog poligona, zip line-a, penjanja na umjetnoj stijeni, ljuljačke s 15m visine, quadova, ljudskog nogometa, streličarstva, streljaštva do paint ball-a. Odlične aktivnosti za iskušavanje i pomicanje osobnih mentalnih i fizičkih granica.

Osnaženi novim iskustvom put smo nastavili prema Zadru gdje smo se zasluženo odmorili u hotelu Funimation. Večer smo proveli zabavljajući se u konobi Stomorica.

Sutradan smo krenuli put Omiša u istraživanje toka rijeke Cetine. Propisno opremljeni podijelili smo se u 3 grupe i uz iskusne skipere iskušali naše timske rafting sposobnosti. Bilo je nezaboravno!

Doživljaje prirode i zabave s ovog team buildinga probat ćemo dočarati fotografijama. Zahvaljujemo agenciji Speranza što nas je vodila na ovo putovanje. Za svaku preporuku!

Avantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & DalmacijiAvantura u Lici & Dalmaciji

Novosti:


Inovativno Staropramen
Made by Europlakat

Za reklamnu kampanju Staropramen Delight Europlakat d.o.o. je izradio inovativno rješenje s ekstenzijom boce i pozadinskim osvjetljenjem kako bi se postigao efekt “aureole”. Korištene su i diode preko zlatne linije duž panoa.

Lokacija: Osijek, Rijeka

Inovativno Staropramen<br>Made by EuroplakatInovativno Staropramen<br>Made by EuroplakatInovativno Staropramen<br>Made by EuroplakatInovativno Staropramen<br>Made by Europlakat

Novosti:

Predstavljamo novu OOH ZABA-u, Tvoju banku u pokretu

Osijek, rujan 2017 - ZABA se za reklamiranje svog novog proizvoda odlučila na brandiranje autobusne nadstrešnice uz podršku Europlakata.

Predstavljamo novu OOH ZABA-u, Tvoju banku u pokretuPredstavljamo novu OOH ZABA-u, Tvoju banku u pokretuPredstavljamo novu OOH ZABA-u, Tvoju banku u pokretuPredstavljamo novu OOH ZABA-u, Tvoju banku u pokretuPredstavljamo novu OOH ZABA-u, Tvoju banku u pokretu

Novosti:

Novi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - Gaženica

Zadar, srpanj 2017. – Europlakat je postavio nove reklamne panoe i City Light vitrine u Luci Zadar - Gaženica. Projekt Gaženica temeljito je pripreman u suradnji s Lučkom upravom Zadar kako bi se smisleno upotpunila lučka infrastruktura OOH sadržajima.

Prisutnost Europlakata d.o.o. na ovom prometnom sjecištu Zadra i njegovih administrativnih otoka nastavak je uspješne suradnje naše tvrtke s Gradom Zadrom.

Novi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - GaženicaNovi reklamni panoi i City Light vitrine u Luci Zadar - Gaženica

Novosti:

Nastavlja se inovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company Hrvatska

Dubrovnik, srpanj 2017. – Kao i prošle godine Europlakat d.o.o. je za reklamnu kampanju kompanije The Coca–Cola Company Hrvatska „Taste the feeling“ izradio inovativno rješenje nudeći mogućnost osvježavajuće interakcije s prolaznicima. Posebno dizajniran City Light plakat na pritisak gumba raspršuje vodenu maglicu za trenutačno osvježenje.

Već poznata europlakatova City Light lokacija na Pilama U Dubrovniku ugostila je i ove godine „Taste the feeling“ kampanju.

Nastavlja se inovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company HrvatskaNastavlja se inovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company Hrvatska

Novosti:

Europlakat United

Poštovani,

tvrtke Metropolis Media d.o.o. i Full Time d.o.o. su nakon dugog niza godina svog djelovanja pod okriljem matične tvrtke Europlakat d.o.o. odlukom Uprave društva pripojene Europlakatu.

Pripajanje društava Metropolis Media d.o.o. i Full Time d.o.o. upisano je u sudski registar 28.06.2017. godine te su time kao pravni subjekti imali zadnji dan funkcioniranja na datum 27.06.2017.

Od 28.06.2017. društvo Europlakat je postalo njihov legitimni pravni slijednik.

Ova strukturna promjena pridonijela je jačanju branda Europlakat u vanjskom oglašavanju u Hrvatskoj. Rebrandingom reklamnih površina tvrtki Metropolis Media d.o.o. i Full Time d.o.o. Europlakat postiže jedinstvenu prepoznatljivost na hrvatskom tržištu vanjskog oglašavanja.

Vaš jedinstveni i osnaženi EUROPLAKAT

Novosti:

Postavljen novi bigboard u Kosnici

Kosnica, travanj 2017. – Europlakat je postavio novi bigboard u Kosnici pored Međunarodne zračne luke Zagreb na južnoj obilaznici u grad Zagreb. Ovo je naš 22. bigboard na području Zagreba. Ovom investicijom povećali smo ukupni broj bigboardova u Hrvatskoj na 32 objekta.

Novi bigborad u Kosnici spremno čeka svog prvog sretnog oglašivača!

Postavljen novi bigboard u KosniciPostavljen novi bigboard u KosniciPostavljen novi bigboard u KosniciPostavljen novi bigboard u Kosnici

Novosti:

Orašar – najljepša božićna bajka

OrašarZagreb, studeni 2016. – Europlakat d.o.o. postaje dijelom najljepše adventske bajke u Zagrebu podržavajući izložbu Orašar – najljepša božićna bajka u organizaciji Muzeja za umjetnost i obrt. Svoja reklamna mjesta Europlakat ustupa plakatima kojima zajedno s Muzejom za umjetnost i obrt poziva na uživanje u jedinstvenom spoju muzeja i kazališta od 28.11.2016. - 26.02.2017.

Na ovom veličanstvenom projektu sudjeluju osim zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Državni muzej Sankt Peterburga za kazalište i glazbu, Državni balet iz Berlina te kao partner izložbe milanski Teatro alla Scala. Zahvaljujući ovim eminentnim kazališnim i baletnim institucijama te posudbi njihovih vrijednih originalnih kostima, scenografskih elemenata te povijesnih prikaza Orašara, posjetitelji Muzeja za umjetnost i obrt bit će obogaćeni za jedan nesvakidašnji kulturni doživljaj ove zime.

Europlakat je ponosan što Vam ga ima čast najaviti…

Više o izložbi pročitajte ovdje: www.muo.hr

Orašar – najljepša božićna bajkaOrašar – najljepša božićna bajkaOrašar – najljepša božićna bajkaOrašar – najljepša božićna bajkaOrašar – najljepša božićna bajka

Novosti:

Uspješna poslovna suradnja s Gradom Varaždinom

Varaždin, studeni 2016. –U srijedu, 16.11.2016. u Gradskoj vijećnici grada Varaždina, direktor Europlakata d.o.o., gospodin dr. Dino Ivan Dogan i gradonačelnik grada Varaždina, gospodin Goran Habuš, svečano su potpisali Ugovor o produženju poslovne suradnje između Grada Varaždina i Europlakata d.o.o.

Europlakat d.o.o. njeguje uspješnu poslovnu suradnju s Gradom Varaždinom već 17 godina. Trenutno je u Varaždinu i okolici postavljeno 198 reklamnih površina na javnom i privatnom zemljištu, koje se pretežno koriste u komercijalne svrhe. Međutim, Europlakat d.o.o., kao društveno odgovorna tvrtka, često podržava oglašavanja društvenih, sportskih i kulturnih zbivanja grada na svojim reklamnim površinama. Dugogodišnje partnerstvo s Varaždinskim baroknim večerima je jedna takva uspješna priča. Osim promotivnog aspekta, prednost naše suradnje se očituje i u značajnom direktnom prihodu Grada Varaždina od iznajmljivanja zemljišta za postavu reklamnih površina.

Varaždin.hr

Novosti:

TEAM BUILDING 2

Baranja, jesen 2016. – Proljetno druženje iz Novog Vinodolskog ima i svoj nastavak!

Za naše jesensko podizanje timskog duha prigodno smo zbog gastronomsko-enoloških asocijacija odabrali Baranju i PP Kopački rit.

Svrha putovanja je bila vidjeti napredak u razvoju timskog pristupa radu te ispunjenju ciljeva koje smo odredili prilikom proljetnog team buildinga. Direktori odjela su prezentirali unapređenje u radu svojih odjela i kvaliteti usluge prema klijentima i interno. Zadovoljni postignutim doprinosima za cijelu tvrtku, zadali smo si ciljeve za nastavak istim putem.

Kako to obično biva, nakon radnog dijela, prebacili smo se na zabavni dio na obiteljskom gospodarstvu Tri Mudraca. Okrijepljeni domaćom rakijom, čobancem i fišom okušali smo se u seoskoj olimpijadi.

Večer smo začinili posjetom restoranu Baranjska kuća te iskusili kako se zabavlja uz tamburaše kad dobra podloga, ljuta papričica, domaće vino i toplina vatre iz kamina ovladaju osjetilima.

Za smirenje smo se drugi dan prepustili spokoju prirode u osunčanom Kopačkom ritu.

Putovanje smo završili u poznatoj vinariji Josić uz specijalitete Baranje, šarana na rašljama i perkelta od smuđa.

Zadovoljni i ojačanog timskog duha te puni lijepih dojmova o Baranji krećemo u nove izazove.

TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2TEAM BUILDING 2

Novosti:

Tri, dva, jedan kreni…

…i otrčali smo puni krug od 5km b2brun.hr utrke braneći boje Europlakata!

Čestitamo svim našim natjecateljima koji su se hrabro i s entuzijazmom okušali među 3107 trkača na Zagrebačkom Velesajmu 15.09.2016.

Naš kolega Marko Vujević postigao je odličan rezultat u muškoj konkurenciji. Otrčao je utrku za samo 24 minute i time postao uzdanica našeg tima. Bravo Marko!

Žensku snagu Europlakata obranila je Maja Jolić uz vjernu pratnju svojih kolegica.

Hip-hipi-hura za Maju, Anju, Petru, Zrinku, Miru, Marka, Hrvoja, Tomislava, Ninoslava, Ričarda i Mladena!!!!

Tri, dva, jedan kreni…Tri, dva, jedan kreni…Tri, dva, jedan kreni…Tri, dva, jedan kreni…Tri, dva, jedan kreni…Tri, dva, jedan kreni…

Novosti:

Europlakat gradi

Postavljen novi bigboard u Zadru

Zadar, srpanj 2016. – Europlakat je u Zadru postavio novi bigboard. To je naš prvi veliki format instaliran u Zadru.

Budući da je grad Zadar ove godine proglašen turističkom top destinacijom, Europlakat je uvidio svoj poslovni potencijal te odlučio investirati upravo u Zadru.

Zahvaljujemo tvrtki Pevec što je odabrala biti prvi oglašivač na njemu.

Europlakat gradi

Novosti:

Inovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company Hrvatska

Dubrovnik, srpanj 2016. – Europlakat d.o.o. je za reklamnu kampanju kompanije The Coca–Cola Company Hrvatska "Taste the feeling" izradio inovativno rješenje nudeći mogućnost osvježavajuće interakcije s prolaznicima. Posebno dizajniran City Light plakat na pritisak gumba raspršuje vodenu maglicu za trenutačno osvježenje znatiželjnika u vrućim ljetnim danima.

Zahvaljujući ovom zabavnom europlakatovom City Light-u integriranom u autobusnu nadstrešnicu na Pilama u Dubrovniku, ova lokacija je postala još jedan turistički hit u gradu.

Inovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company HrvatskaInovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company HrvatskaInovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company HrvatskaInovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company HrvatskaInovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company HrvatskaInovativna suradnja Europlakata i The Coca–Cola Company Hrvatska

Novosti:

NAŠ TEAM BUILDING

Europlakat se voli zabavljati i putovati

Zagreb, proljeće 2016. - Prve toplije zrake Sunca uskovitlale su naš timski duh i pokrenule nas put mora u Novi Vinodolski.

Nakon jutarnjeg aktivnog radnog druženja i promišljanja poslovnih izazova Europlakata prepustili smo se uživanju u popodnevnom suncu uz pogled na more i mirise Jadrana.

U suton smo se zaputili u Vinariju Pavlomir u zaleđu Novog Vinodolskog. Tu nas je srdačno dočekao domaćin, gospodin Miroslav Palinkaš, koji nas je kroz degustaciju svojih vina i pjenušaca vodio praćen zvukovima harmonike. Veselim Europlakatovcima prve kapljice i zvuci glazbe bili su dovoljni da pokažu kakav su tim ...

Na povratku, još puni energije i dobre vibre, odmjerili smo snage potezanjem konopa na usputnoj pauzi. To se zove volja!

NAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDINGNAŠ TEAM BUILDING

Novosti:

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori

Crveni nosovi klaunovidoktoriZagreb, 12. svibnja 2016. - Europlakat d.o.o. je i ove godine podržao kampanju udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori koju je oglasio na svojim reklamnim površinama diljem Hrvatske.

Željeli smo pridonijeti radu udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori i ispunjenju njihove misije: pružanju psihosocijalne podrške djeci i odraslima starije životne dobi koji su bolesni i pate te olakšavanju procesa oporavka pomoću humora kao terapeutskog sredstva.

Kako koordinaciju programa udruge provodi međunarodna organizacija "RED NOSES International" sa sjedištem u Beču, koja primjenjuje standarde provedbe programa i upravljanja projektima i u ostalih 9 partnerskih organizacija u Austriji, Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Poljskoj, Litvi i Palestini, tako smo u tome uvidjeli dobrobit njihova djelovanja i preko granica. Oglašavajući kampanju CRVENI NOSOVI klaunovidoktori želimo pomoći promicati njihov rad na održivi način.

Smijehom i ljubavlju protiv tuge i straha! Donirajte i Vi: www.crveninosovi.hr

CRVENI N<span style='color:red'>O</span>SOVI klaunovidoktoriCRVENI N<span style='color:red'>O</span>SOVI klaunovidoktoriCRVENI N<span style='color:red'>O</span>SOVI klaunovidoktoriCRVENI N<span style='color:red'>O</span>SOVI klaunovidoktori